ЛННЦ ПО

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти

На науково-практичній конференції ЛННЦ обговорили питання позашкільної освіти

У Львівському навчально-науковому центрі професійної освіти НПУ імені Михайла Драгоманова відбулася науково-практична конференція «Позашкільна освіта як фактор формування життєвої компетентності та конкурентоспроможності вихованців». Її присвятили 140-річчю від дня народження видатного педагога та психолога Григорія Ващенка.

Організатори – НПУ імені Михайла Драгоманова, Львівський навчально-науковий центр професійної освіти, Львівський державний палац естетичного виховання учнівської молоді.

Під час конференції педагоги ділилися досвідом і дискутували на секціях «Ідеї національного виховання у працях видатних педагогів. Виховний ідеал Григорія Ващенка», «Ретроспектива та актуальність виховання життєвої компетентності та конкурентно-спроможності учнівської молоді закладів професійної освіти», «Вплив позанавчальної освітньо-виховної роботи педагогів на професійну та соціальну адаптацію особистості», «Практичний педагогічний досвід виховання національно свідомих, компетентних, конкурентоспроможних громадян України».

Опубліковано 6 Березня 2018, автор Кубська Лариса.